Genin verwees, Pascal van Laethem met de achtjarige sBs-merrie, Kaliopee Du Saint-Chene (Vigo d'Arsouilles)  naar de tweede plaats. In het zadel van de achtjarige merrie, uit de fokkerij van Thiery Quinet bleef Van Laethem, Peter Schollaert met Corbunchy (Cosinhus) voor.

Net buiten de top drie volgde Marhareth Eikner met Clever Boy Jun. (Cordess 2) voor. Enkel deze vier combinaties bleven foutloos over beide omlopen. Met één springfout schreef Genin ook de vijfde plaats op naam. Hij vervolledigde de top vijf in het zadel van Holiday de La Bouverie (Clinton).

Eerder won Emilie Maglia de 1.35m Small Grand Prix. Samen met Darling des Bruyeres (Diamant de Semilly) bleef de Franse amazone, Laura Monier met Runaway Vitseroel (Keops vd Begijnakker) voor. Edouard Quevrin-Bouilliart vervolledigde de top drie met Kannan Dry Db (Kannan).

Op vrijdag hield Pascal van Laethem de concurrentie achter zich in de 1.40m hoofdrubriek. Van Laethem en de achtjarige Kaliopee du Saint-Chene (Vigo d'Arsouilles) bleven nipt voor op Guy Watrin met Bacardi 188 (Andiamo). Emilie Maglia vervolledigde de top drie met de 11-jarige KWPN-merrie, Ice Cream (Astrello).

uitslagen