Benjamin Pieters en de achtjarige zoon van Le Blue Diamond van 't Ruytershof bleven net geen seconde voor op Thomas de Wit met zijn eigen gefokte Ecuador DW Z (El Torreo De Muze). Eveneens foutloos vervolledigde Daisy Bruyninx de top drie met haar eigen gefokte BWP-ruin, Mowgli du Sasiana (Emerald van 't Ruytershof).

Met één springfout volgde Simon Prouvé in het zadel van AES-ruin, Final Touch de Tiji (Sea Coast Don't Touch Tiji Hero). Boris Mauroy vervolledigde de top drie met Jiosko Sitte (Ogano Sitte).

Eerder won Nick Bossaerts de 1.35m rubriek met BWP-ruin Reykjavik Odeveld. Bossaerts en de zevenjarige ruin, uit de fokkerij van STal Odeveld en Joris de Brabander (v. Bamako de Muze) bleven ongeveer één seconde voor op Nico Baerts met Casillias Z (Crowntano Z). De top drie werd afgewerkt door Jordi Rombouts en Raynman D'Exaerde (Jilbert van 't Ruytershof).

Nicolas Rombouts hield de concurrentie achter zich in de 1.25m proef. Op de rug van Nexon (Deauville de la Vie, fokker: Marcel Rombouts) bleef Rombouts, Audrey de Bock met BWP-merrie, Ranja B&V (Tangelo vd Zuuthoeve) voor. Dorien Theybers vervolledigde de top drie in het zadel van Comet 257 (Concetto).

Result