"Iedereen maakte een kleine fout, hoewel de paarden uitstekend sprongen. De ruiters weten precies wat er beter kon en dat hebben ze vandaag gedaan."

Vrieling gaf toe dat hij een ruiterfout had gemaakt op donderdag, "wat stom was, dus we richtten ons erop om vandaag goed te presteren en je moet blij zijn met een paard dat zo springt - Long John was geweldig!", zei hij.

Kim Emmen zei dat ze verrast was door de fout die ze maakte op de op een na laatste hindernis in de eerste ronde, "maar hij (Inflame Go) sprong geweldig en ik ben blij met de overwinning!".

En Greve was natuurlijk blij met de prestaties van Highway TN die het binnenhaalde.

p>"Aan het begin van het seizoen had mijn andere goede paard, Grandorado TN, een blessure, dus ik dacht nooit dat ik hier in april/mei/juni zou zitten. Maar tijdens de EEF-serie ontwikkelde hij zich zo goed dat we ons richtten op Rotterdam en daar won hij de Grand Prix. Stap voor stap deed hij alles wat ik van hem vroeg, hij antwoordde ongelooflijk, en hij belandde in het Europees Kampioenschap in Milaan en nu zitten we hier. Dus hij kreeg een kans en greep die met beide handen aan! Ik ben trots op hem, hij verdient zo'n grote overwinning!", zei hij over zijn 11-jarige paard.