"Voor de start van de barrage was ik al heel blij dat ik al een podiumplaats had, Dat legde niet zoveel druk op, ik had per definitie 'niets' te verliezen, ik kon enkel maar meer winnen. Liv is niet het snelste paard maar ik heb er alles proberen uithalen, jammer genoeg hadden we een fout op de laatste hindernis, Anders was het zilver geweest. "

"Ik ben ontzettend blij met de bronzen medaille! Een EK is iets heel speciaal en je rijdt tegen de beste leeftijdsgenoten van Europa. Op zo een kampioenschap brons winnen is heel speciaal en onvergetelijk. Ik ga er alleszins nog  lang van genieten."

Spijtig van het teamresultaat

"Na afloop van de team finale waren we allemaal wel ontgoocheld. We waren naar Spanje gereisd met het doel om sterk te scoren tijdens de team finale. Helaas zat het ons toen niet mee."

Focus op de toekomst

"Eenmaal terug is het eerste  normaal de Beker Van België, erna zouden we graag deelnemen aan de laatste internationale jeugdwedstrijd in de Peelbergen. Deze winter wil ik graag wat internationale 1* of 2**-wedstrijden gaan rijden om ervaring op te doen om de overgang goed te maken naar de juniors.