"Elke overwinning is bijzonder," zei Engle na haar gedenkwaardige overwinning. "Het is altijd spannend [om te winnen]. Het maakt niet uit of het je eerste grand prix of je laatste grand prix is, het is speciaal."

Terugkijkend op de paarden die ze in haar carrière heeft gehad—en haar veronderstelde voorkeur voor grotere typen zoals JackofHearts—zei Engle: "Ik heb op veel verschillende soorten paarden gezeten; iedereen denkt dat ik op zoek ben naar deze grote, maar dat ben ik echt niet. Ik heb op paarden gezeten die bijna iets groter waren dan pony's en heb op hen enkele van mijn grootste klassen gereden. De meeste van de anderen had ik sinds ze vier of vijf jaar oud waren, dus dat is ook speciaal. Dit paard [JackOfHearts] komt nu echt in zijn eigen kracht, dus het is heel bijzonder voor mij hoe consequent hij is geworden."

"Hij ging geweldig naar de tweede sprong voor mij en de afstand naar de derde hindernis haalde hij gemakkelijk. Hij heeft een enorme pas en hij was heel goed terug op de oxer omdat, wederom, de gemiddelde afstand opdook. Hij wordt normaal niet vlak. Hij wordt zo voorzichtig, dan zodra ik begin te galopperen is hij alsof 'oké, ik weet dat ik mezelf moet beschermen' dus hij stelt zichzelf vrijwel op."