In deze collectie vind je bij de veulens onder andere Baco Blue vd Ringbeek, een Chacco-Blue nakomeling met een bewezen moederlijn.

Liever Olympische genen? Laat je oog dan zeker ook even vallen op Argentina vd Molendreef, een afstammeling van Aganix du Seigneur uit de Olympische "vd Molendreef" moederlijn.

Voor liefhebbers van jonge paarden biedt de veiling Tango On Top, een jong paard met de looks, kracht, souplesse en kwaliteit om een topper te worden.

En voor wie meteen in het zadel naar de winst wil, is er Desperados by Hidalgo Z, een vijfjarige must-have, tevens de volle broer van Impressario vd Heffinck. Sterk bloed stroomt ook door Vesper Van 't Oost (Bamako de Muze), die de broer is van Moya én Lukaku vd Bisschop!

Bied live of online mee op jouw toekomstige topper(s)!

Mis deze kans niet en ontdek de volledige collectie. Online heb je zelfs al de kans om mee te bieden op je favorieten! Registreer en bied mee!

Zie je ze liever nog even in het echt aan het werk? Reserveer dan nog snel je (champagne)tafel en geniet vanop de eerste rij van de uitstekende kwaliteit van Eye of the Breeder.