Op vrijdag was het de 1m40 hoofdrubriek die er moest aan geloven en door De Grande op naam werd geschreven in het zadel van Anubis vd Vossestaart Z (Aimar vh Polderhof). Perry Geryl nam de tweede plaats voor zijn rekening op Kolavska Fortuna (Zirocco Blue). Benny Naessens kwam net buiten de top drie op vier te staan met de 8-jarige Gatsby du Tillard (President). Op zes zagen we Sander Kenis met de 7-jarige Equitron Naxcel V-dochter, Rinari d'Emma. 

Maxim Godecharle was op 1m30 hoogte de beste op de rug van Prima van t Bishop. Wat verder op zes noteerde Kevin Vanhecke zich met de Nero P-zoon Narcotik vd Ketelheide Z

Johnny Stevens grijpt 1m40 winst op donderdag

Johnny Stevens deed het Jean-Christophe De Grande al even voor en stuurde de Elvis ter Putte-dochter Quinta naar 1m40 winst op donderdag. Kenis was hier met Rinari goed voor de tweede plaats!

De Grande sprong op zijn beurt naar de tweede plaats met Anubis in het 1m30 hoge parcours en moest CSI vd Withoeve (Comme il Faut Plus) voor zich dulden. Cedric Desimpel rondde de top drie af met Jolie de Fremies (Spartacus). 

Met Natan vd Vossestaart (Numero Uno) plaatste De Grande zich op één over 1m20. Hebe De Maeyer kwam met de 6-jarige Stakkato nakomeling Sandor van't Hellewater op twee te staan voor Axelle Druyts-Hens en Lexi de Nuit Z (Le Blue Diamond v't Ruytershof).

Resultaten