Waarom Valkenswaard?

Valkenswaard, gelegen in het hart van het Nederlandse platteland, is de thuisbasis van een van de meest iconische stops van de Longines Global Champions Tour en GCL teamseries. De locatie staat bekend om zijn state-of-the-art faciliteiten en adembenemende omgeving en biedt de perfecte achtergrond voor spannende springactie.


Wat staat u te wachten?

Wedstrijden van wereldklasse: Wees getuige van Olympische kampioenen en wereldranglijstruiters tijdens hun uitdagende parcours, waarbij ze de grenzen van precisie en snelheid opzoeken in hun jacht naar de overwinning.
 
Ongeëvenaarde sfeer: Voel de spanning toenemen met elke ronde als je je aansluit bij de duizenden fans op de tribunes, juichend voor je favorieten. De elektrische sfeer in Valkenswaard is iets wat elke paardensportliefhebber zou moeten ervaren.
 
Exclusieve VIP-toegang: Verbeter je ervaring met VIP-tickets, met eersteklas zitplaatsen, gastronomisch dineren en de mogelijkheid om in contact te komen met elite ruiters en paardeneigenaren. Geniet van het evenement in stijl en comfort terwijl je geniet van het panoramische uitzicht op de arena.
 
Plezier voor het hele gezin: Dit is meer dan alleen een wedstrijd - het is een dagje uit voor het hele gezin. Met eetkraampjes, winkeldorpen en entertainment voor kinderen is er voor iedereen wel iets te beleven.
 
Een toegangspoort tot de wereld van de paardensport: Of je nu al je hele leven fan bent van de paardensport of de sport nog niet kent, de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de spanning en elegantie van springen op het hoogste niveau.

Koop nu je tickets!

Mis je kans niet om deel uit te maken van dit buitengewone evenement. De kaartverkoop gaat snel en je wilt niet buiten de actie blijven. Verzeker je van een plek op de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard en bereid je voor op een weekend vol topsport, luxe en spanning.
 
Doe mee van 24 tot 26 augustus en wees getuige van geschiedenis in wording. Koop vandaag nog je tickets en beleef de magie van de Longines Global Champions Tour in Valkenswaard!
 
Surf naar DEZE LINK om je tickets te kopen of voor meer informatie.