Conter kon rekenen op de 10-jarige Zangersheide merrie om het 1.40m hoge parcours zonder fouten af te ronden en werd zesde. De dochter van Levisto Z is een fokproduct van De Bruyn LV en vertoefde eerder onder het zadel van Claire Putters. Op zeven volgde de door Herman Jacobs gefokte BWP ruin Punch van 't Zoggehof (Nintender) onder Santiago Diaz Ortega (COL). De Zangersheide merrie Sterling van de Hoek Z (Schilling - Fokker: Filip Bombaert) kwam op negen met Timo Heiniger (SUI).

De proef kwam op naam van de Zwitserse Timo Heiniger met Connor Ege (Connor). Iñigo Fernandez De Mesa (ESP) volgde op twee met Casper de Luxe (Casseus) voor Claudia Moore (GBR) en Jadraque P (I'm Special de Muze).

Resultaten

Ook voor de CSIO3* 1.40m rubriek werd er voor Conter een paard gezadeld, de 8-jarige BWP ruin Petit Coeur van 't Swertland, een nakomeling van Jamal van de Heffinck uit de fokkerij van Patrick Van Uytvanck. Het duo kruiste foutloos de eindmeet en was goed voor de achtste plaats. 

Hoger op zes eindigde de BWP ruin Nagano de La Pomme (Cadeau de Muze) met Eduardo Pereira De Menezes (BRA). De winst bleef in eigen land en was voor Iván Serrano Sáez met Classique des Loups (Qlassic Bois Margot). Op twee stond Carlina Z met Martin Dopazo (ARG). 


Foto©: Sportfot - Hubside Jumping