Vermeir had de negenjarige Dirina OH Z (v. Dicasi OH) gezadeld om het 1.40m hoge parcours te lijf te gaan. Hoewel de combinatie nog maar drie maanden met elkaar aan de start komt, reden ze vorige week ook al naar het podium hier op Franse bodem en herhalen die prestatie nu opnieuw. Vermeir en Dirina reden in 27,75 seconden de tweede fase rond. Die overwinning moesten ze echter delen met Olivier Perreau, die de BWP merrie O. Ziezo DB (v. Zilverstar T) in exact dezelfde tijd over de finish reed. Het podium werd vervolledigd met nog een Belgisch paard, de BWP merrie Oilily van 't Holeinde (v. Jamal vd Heffinck) werd onder Marion Trosset derde. 

Dimme D'Haese vond op zijn beurt ook de weg naar de top tien met Next Funky de Muze (v. Elvis ter Putte). Louise Losfeld bleef eveneens dubbel nul in het zadel van Hamilton (v. Conthargos) en werd twaalfde terwijl Cindy van der Straten de lijst met geplaatsten afsloot met haar vijftiende plaats voor Takotak Z (v. Telstar de La Pomme). 

Losfeld kon haar eerder ook al plaatsen in de 1*competitie en werd met Athina Louise Z (v. Arko III) negende in de 1.30m-rubriek.

Volledige uitslag