Louis Lambrecht zat in het zadel van Kadicha Vds (v. Echo van t Spieveld). Het 1.35m hoge parcours vormde geen probleem voor het duo die zich helemaal bovenaan zette. Ook het laagste schavot kleurde Belgisch en werd ingenomen door Katja Haep met Romy FZ (v. Baltic VDL). Tussen hen in stond de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met Cornest (v. Balou du Reventon). 

De volledige top vijf werd door Belgische combinaties gedomineerd. Brent de Schrijver reed LIV Good vd Kattevennen Z (v. Levisto Z) naar de vierde plaats, gevolgd door Dries Dekkers en Pepijn van het Lindehof (v. Econoom van het Lindehof). Voor Eva Jennen was er op Ilona v/d Fruitkorf (v. Darco) een zevende plaats, Virginie Thonon kwam op negen met Pertini vd Axelhoeve (v. Ogano Sitte). 

Volledige uitslag

Lambrecht was ook de beste in de 1* 1.20m-rubriek, waar hij Hermes de St Anne Z (v. Hoegie van t Bergske) onder het zadel had. Kirsten Rombouts was met Carlos d'Axmar Z (v. Crowntano Z) de enige andere Belgische combinatie die zich wist te plaatsen, het duo werd tiende. 

Over 1.10m bleef de winst ook in eigen land, die kwam op naam van Juliette Herpoel en Carrera Kdw Z (v. Corland). Een grote seconde verschil hield Mathilde Esser op de tweede plaats met Millesime de l'Auslese (v. Malito de Reves). Geen makkelijke rubriek, zo bleek want slechts vijf combinaties eindigden met nul strafpunten op het bord. Als allerlaatste kwam de Zwitser August Fuchs aan de start op Elegance III (v. Whitesnake) en slaagde erin in net dezelfde tijd als Herpoel rond te rijden, wat hen gedeeld eerste maakte.

Alle resultaten