De zesjarige afstammeling van Golden Boy kon de barrage winnen met 2 seconden voorsprong. Jens Thys achtervolgde in het zadel van Jade Z (v. Jaguar Van Paemel) en werd tweede. De derde plaats was voor Claire De Lune (v. Chaleureux) met in het zadel Jasper Doucé. 

Kobe Hendrix kwam er aan de start met Quote Quachacco (v. Chacco-Blue) maar viel net buiten het podium op vier. De top vijf werd besloten met Johnny Stevens en Quinta (v. Elvis ter Putte). 

Carmans kwam bij de vijfjarigen met twee paarden aan de start. Met de vijfjarige hengst uit Jenson van t Meulenhof was hij opnieuw de snelste in de barrage en nam ook daar de overwinning mee naar huis. Ook met Domingos (v. Dominator 2000 Z)  vormde Carmans een duo, zij kwamen net buiten het podium op vier. Seppe Wouters nam plaats twee voor zijn rekening met Heart Ivil Van Beek Z (v. Heart Touch). Ook Stevens had met Retro Cardento Van t Hellewater (v. Cardento) een vijfjarige troef achter de hand en werd derde. 

De top vijf ziet er bij de vier- en vijfjarigen niet zo heel verschillend uit met Kobe Hendrix die met de vijfjarige Reality Miltoo (v. Quasimodo vd Molendreef) de top vijf vervolledigde. 

Bij de vierjarige paarden bleven volgende vier combinaties foutloos; Kyle Cuypers met Domiena van t Buxushof Z (v. Dominator 2000 Z), Senne Poosen met Nayley Bp Z (v. Neverland Z), Gregory Vos met Sanchez van de Cappelakker (v. Jenson van het Meulenhof) en Kelly Cornelis met Baloucante di Luna (v. Balou du Rouet). Carmans had bij de vierjarigen ook succes in het zadel van Starlight (v. Diamant de Semilly). 

Op zaterdag was er nog de Kleine Grote Prijs Van Mossel waarin wederom Carmans zijn stempel drukte. Genifer (v. Robin des bruyeres) leidde hem naar een tweede plaats. Het duo moest Valerie Clauw met Chester VI Z (v. Clintissimo Z) voor hen dulden. Het laagste schavot werd bezet door Sander Geenen, hij sprong met Joga (v. Ie Voltaire) naar drie. 

Bekijk alle resultaten hier