Thonon was op de rug van de Zirocco Blue-zoon, Just The Way (fokker: L. Van Vegchel) goed voor de overwinning in de CSI3* 1.35m rubriek. Met de KWPN ruin bleef de amazone voor op Regis Villain met Dreamer de La Pointe (Numero Uno) en plaatselijke combinatie Jonathan Chabrol en de 8-jarige Gin Fizz Semilly (Diamant de Semilly). 

Op vier werd de sBs merrie Ira-T-Elle des 7 Vallons (Comme il Faut) genoteerd. Het fokproduct van Hélène Coulson kwam aan de start onder Franse ruiter William Ligier de La Prade. Wat verder op twaalf rekende ook de Ier Harry Allen op Belgische springkracht en had Iron Lady van de Zuuthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) onder het zadel om foutloos af te werken. 

Thonon drukte ook in de Youngster Tour voor zesjarigen haar stempel door er op Stuart vd Bisschop (Chacoon Blue) naar de vijfde plaats te springen. De overwinning kleurde deels Belgisch dankzij de Zangersheide ruin Sing Z (Copycat Z) van fokker Marcel Schrijvers op één onder de Britse Tabitha Kyle.

Jordy van Massenhove kwam ook de kop opsteken binnen de top tien en noteerde zich op acht met Seraphine van het Weidse Hof (Lavallino ter Klomp). 

Resultaten

Nathan Budd rijdt met H'Aubigny de Talma naar het brons bij de zevenjarigen 

In de CSIYH1* voor zevenjarige paarden vult Nathan Budd met zijn Ogrion des Champs-hengst, H'Aubigny de Talma, het Franse podium aan. Op één verscheen Nicolas Layec met Holidays de Riverland (l'Arc de Triomphe). Hij werd gevolgd door landgenoot Alix Ragot met Serafina DBH Z (Stakkato Gold).

Ook op veertien zien we Belgisch kleur dankzij Gudrun Patteet en Baron - RR Z (Bamako de Muze).

Resultaten 


F. ©: 1clicphoto