Het duo kreeg de winst echter niet zomaar cadeau want Juliette Berghmans zat hen op de hielen op de rug van D Day de Lison Z. Met de Darco-zoon finishte de amazone slechts één honderdste van een seconde later dan Denutte en werd tweede. Berghmans had nog een tweede troef bij in deze rubriek en kwam ook op vier te staan met Artichaut de Lolif (Rock'N Roll Semilly). Voor Margaux Gillet en I Love You D'Atlanta (Belutys de La Demi-Lune) was er de derde plaats. 

Maar daar hield het nog niet op met Belgische combinaties. Ella Bomeré reed de 7-jarige Bubbles van't Ameldonk Z, een Bamako de Muze-nakomeling uit de fokkerij van haar ouders, naar vijf. Elise Thirion was in combinatie met I'Am Star du Long Chene Z (I Am Moerhoeve's Star) goed voor zes en op zeven volde Chanel de Roeck met Showoff Af Z (Solid Gold Z). 

Winst voor Ashley Honorez in de Children 1.05m én in de Pony 1.05m

Bij de Children galoppeerde ze samen met Nice Breaker EB (Ice Breaker EB) met de eer naar huis. Honorez werd gevolgd door Zelie Vanderstichelen, die in het zadel van Garpatcha (Cola) genoegen moest nemen met de tweede plaats. Op drie zien we Nederland: Willem Schaap doet het met de Quintero-ruin Quantas 15.

Met Athena du Rat d'Eau (Nadjy) grijpt de amazone in de Pony-rubriek naar het goud. Hier ging de tweede plaats naar de Nederlander Daniek Vissers met de Zangersheide-merrie Hello It's Me (Sisley de la Tour Vidal, fokker: Moerkens Joery). Op drie verscheen de Brit Abilgail Wicks met Zodianne van de Doevenbree (Zodiak).

Op zes zien we nog Margot Debussche met haar Goliath van de Groeneweg-hengst, Vasco Optimus. Marthe Boon en Jockeyhall Blue Blood (Simba) verzekerden de achtste plaats. 



Resultaten