Over 1.35m was het wederom Bart Clarys die van zich liet horen. In het zadel van de negenjarige hengst Oscar van Spieveld (v. Castellino vd Helle) veroverde hij nog nipt de laatste plek op het podium. Het duo werd gevolgd door Jeroen De winter die eveneens een hengst onder het zadel had, de achtjarige Pegase van 't Ruytershof (v. Comme Il Faut). De overwinning ging naar Noorwegen en was voor Nick Benterman met Jelsina HX (v. Don Diablo HX). India Bussey (GBR) was tweede op Misterioso Della Verdina (v. Mr Blue).

De laatste Belgische foutloze combinatie zagen we op acht en kwam op naam van Adeline Dick en Tapioca M&O Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve). 

Over 1.30m stond Bertrand Genin op kop met Kastaro van het Eelshof (v. Diarado). Met amper achttien honderdsten hielden ze Kim Thiry en Coralie van Westleven Z (v. Chellsini Z) achter zich. Ruim vier seconden zat er tussen Thiry en Koen Vereecke, die op Quickly V/D Kruishoeve (v. Moito van het Hellehof) derde werd. Ook hier liet Bart Clarys zich zien en veroverde op Corona HF Z (v. Calvaro Z) de vierde plaats.

Voor Karline De Brabander-Vereecke was er net als gisteren een overwinning op Oilily de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). Karen Oris domineerde de top vijf en werd niet enkel tweede op Ray Noble d'Astoch (v. Emerald) maar greep ook nog eens de vierde plaats met Q - Mandor (v. Landor S). Bertrand Genin zette hier nog een medaille op zijn naam en kreeg op Chester 351 (v. Captain Future Z) brons omgehangen. 

De 1.10m rubriek kwam op naam van Equteam-amazone Caro-Belle de Hornois! De amazone liet de concurrentie geen schijn van kans en reed een vliegensvlugge ronde op de rug van Stakkion PS (v. Stakkato) en zette de winnende tijd op 34,75. Jeroen Schepers zorgde voor het tweede beste resultaat met Raclette van de Rostal (v. Jenson van 't Meulenhof) en finishte in 41,26 seconden. Met King Kannan VDR Z (v. Kannan) werd de ruiter nog eens vijfde. De top drie werd vervolledigd door Dieter Vermeiren op de rug van Quinesse De Nice van 't Butchershof (v. Cigaret JVH Z). 


Alle resultaten vind je hier