Een voorsprong van maar liefst bijna vier seconden leverde de Britse Olivia Sponer met Crazy Girl (Corlensky G) de overwinning op. De Zweedse Linn Ardvisson achtervolgde op twee met de Nederlands gefokte Ike (Big Star). Het brons was voor Max Merschformann en Dorotheental'S Classica (Hermes de Hus). 

Ines van Dijck stuurde Judyan T van het Herdershof (Toulon) naar de zevende plaats. Op acht volgde de BWP merrie Nice Look van't Asschaut (Thunder vd Zuuthoeve) voor de 9-jarige Power Girl vd Heffinck (Jamal vd Heffinck), eveneens een BWP ingeschreven merrie. 

Robin Vermeir en Diamantina Z schitteren bij de Children

Wat later kon ook Robin Vermeir een foutloze rit afleggen en kwam met de 10-jarige Diamantina Z (Diamant de Semilly) op vier te staan in de 1.30m Children rubriek. 

Opnieuw een overtuigende winnaar bovenaan met de Poolse Zuzanna Kuczerawy op één met Uraca II (Baloussini). Lieselot Kooremans had de Belgisch gefokte Nini van HD (I'm Special de Muze) onder het zadel om tweede te worden. 

Vic de Plecker drukt zijn stempel bij de Young Riders

Recent uitgeroepen tot Belgisch Kampioen bij de Young Riders, was het Vic de Plecker die zich liet opvallen in de 1.40m Small Tour van Zuidwolde. Op de 9-jarige D'Amour Jmg Z, een zoon van Dieu Merci van T&L, werd de Plecker elfde. Mathieu Bourdeaud'Hui liet ook geen enkele fout noteren met de sBs hengst Hortaxe du Seigneur (Curby du Seigneur) en werd veertiende.

Resultaten