Op de rug van de 11-jarige BWP merrie No Fathers Girl (Verde Gaio) was Henk van de Pol goed voor de derde plaats. Hij moest nipt de Amerikaan Lucas Porter voor zich dulden met Lingulio O, een 8-jarige KWPN'er van Singular LS La Silla. De winst kwam in handen van Michal Kazmierczak en de 10-jarige Eskobar (Messenger). 

Robin van Thillo stuurde de 9-jarige P - Jewel's Promise (Baltic VDL) naar de zesde plaats. Iets hoger op vier noteerde Gerrit Nieberg zich met de door Luc Liesens gefokte Jolie vh Molenhof (Nabab de Reve). 

Van Thillo scoort ook in de Youngster Tour

Van Thillo kwam bij de 6- en 7-jarigen aan de start met de door Joris Van den Bergh gefokte Leonardo van de Kapel. Met de  7-jarige sBS hengst van Mithras de Regor, waarmee hij al twee jaar een duo vormt, werd van Thillo vijfde en was de enige Belg om zich te laten opvallen. 

Bovenaan de proef liet de Belgische fokkerij van zich horen met een tweede plaats voor de Zangersheide hengst Don Tarpania Z (Dominator 2000 Z) onder plaatselijke ruiter Lars Kuster. Op drie volgde de sBs merrie La Rouge JT (Ducati van Schuttershof), een fokproduct van J. Timmermans, met Dennis van den Brink. 

Resultaten