In de 1m hoge rubriek bij de pony's kwamen zestien combinaties aan de start. Proefwinst was voor Emmy Briers met Qualinka (v. Kantjes Fargan) in een tijd van 23,57 seconden. Net buiten de top drie reed Julie De Brone naar de top vijf, zij zadelde Inneke van het Voorbos en werd vierde.

De Nederlanders Mees Boeren en Joy Neuman reden naar de top drie. Boeren sprong naar een twee plaats in het zadel van Adje. Neuman volgde met Okidoki en vervolledigde de top drie. Abby Wolleswinkel reed zich naar de top vijf met Star. Hij werd vijfde in een tijd van 26,07 seconden.

80/90cm 

In de 80/90 hoge rubriek wisten twee Belgische amazones naar de top vijf te rijden, Anky Vanderpoorten en Esmee Caers. Vanderpoorten sprong naar een vierde plaats met Joly's Tasha en de vijfde plaats was weggelegd voor Caers, zij zadelde Diamond.

July van der Velden-Jonkers scoorde een eerste plaats met Papaya (v. Woodrow Carisbrooke) en reed een bliksemsnelle omloop in 22,39 seconden. Hiermee was zij Wimpie Vos te snel af. Hij reed met Enjoy naar een tweede plaats in 23,51 seconden. Als dit nog niet genoeg was reed hij met Mieke naar derde plaats in 24,14 seconden. 

70cm pony/paarden

In de 70cm hoge rubriek was de overwinning voor Emelie Clee met onder het zadel Sammy en wist als enige een foutloos te blijven. Emma Schouwaerts en Glamorgan De Vernedes (v. Narcos) werden tweede met een tijdsfout. Arthur Sunt schreef één springfout op zijn naam en werd derde met Elton (v. Top nantino).


Bekijk hier de resultaten