Het 1.25m hoge parcours werd slechts door drie combinaties foutloos afgewerkt. Camerlijnck loodste de 8-jarige Gaudi de Hus (Toulon) daarbij in de snelste tijd naar de finish en zegevierde. Ook op de sBs merrie Jecibelle Li du Seigneur (Boyfriend du Seigneur) bleef hij van het hout af en werd nog eens tweede. Lisa Denoo was in het zadel van Atlas Heldenlaan Z (VDL Atlantic) op geen fout te betrappen en werd derde. 

Op de vierde plaats noteerde Matthias Vancouillie zich met de BWP'er Ideefix van de Vancoohoeve (Glock's London). Maxime Lambrecht volgde op vijf met Lativia Van Ten Torre (Feedback).

Over 1.20m sprong Camerlijnck eveneens naar het podium en werd derde met Nouvelle van't Zorgvliet (Flipper d'Elle). De overwinning kwam hier in handen van Jonah Becu met de 7-jarige Rigolade van Hof Ter Boone (Vleut). Chloë van Staey en Orpheline van het Burkelhof (Caspar) werden tweede.

Isabelle Storme schrijft de Fun Tour op naam

Het 1.15m hoge parcours op zondag had een overtuigende overwinning voor Isabelle Storme. In het zadel van Ito van't Lozerhof Z (Incredible vd Caatshoeve) ging de amazone het vrouwgevulde podium met vijf seconden voorsprong vooraf. Julie van Maele en Melvin van de Cruyenvelden (Nabab de Reve) sprongen naar twee voor Magalie Maes met de 7-jarige Nice Z (NLS Cool al Clover). 

Bij de Pony's zette Estelle Pieters zich met Le Prince de Tournay (Hakkino van het Danaukeshof) op kop. Maité Vandoorne nam de tweede plaats voor haar rekening met Guess de Melville (Flore de Civry). Clémentine Thys volgde op drie met Cadance du Costilg (Salam du Roc). 

Alle resultaten