Bij de 7-jarigen had Taeijmans de Lavallino Ter Klomp dochter La Belle MCP Z onder het zadel. Met slechts enkele honderdsten verschil achtervolgde Marnick Spits met Ratina van 't Klavertje Vier (Vigo d'Arsouilles), een fokproduct van Christel Van Duyse. Jorik Vervoort stuurde de Kannan hengst Karan vd Heffinck Z naar drie. 

Taeijmans liet zich ook opvallen met Riad vd Donkhoeve, eveneens een nakomeling van Lavallino ter Klomp, waarmee hij vierde werd. De top vijf werd afgerond door Jens Nijs en zijn eigen gefokte Clan de Nyze Z (Comme il Faut). 

Sander Everaert had de beste 6-jarige bij zich en zegevierde met Dimi van de Helle, een zoon van Diarado gefokt bij Timm Peters. Het duo bleef voor op Vincent Bourguignon en de sBs merrie Mistigrise du Seigneur (Chacoon Blue). Op drie kwam Nathalie van Laenen met Sundance van't Eigenlo (O'Neill van't Eigenlo). 

Net als Taeijmans kon ook Everaert nog een tweede keer scoren binnen de top tien en werd nog eens zesde op de hengst Invictus Monnerot (Cornet Obolensky). Voor hen op vijf kwam Taeijmans met de Cape Coral RBF Z dochter Nova-Ley T. De vierde plek was voor de BWP ruin Sandro van de Eester. Het fokproduct van Marcel Aerts zat onder het zadel bij de Britse Shelley Harrison.

Alle resultaten