Het lukte enkel De Cock om het basisparcours foutloos van de springklasse Zwaar af te werken, waardoor er geen barrage meer nodig was om de winnaar te kennen. Koen De Nijs uit Moerbeke-Waas zijn Mister Q van de Stationshoeve (v. Echo van 't Spieveld) werd een springfout aangerekend maar hadden een tijd die hen een tweede plaats bezorgde. Philip Van Duyse rondde eveneens met 4 strafpunten af in het zadel van Grosso Modo (v. Querlybet Hero).

Ivan Van Hove bracht het ervan af met 4 strafpunten en een tijdsfout, waardoor hij met Merlijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze) op vier belandde. Joeri Van Bockstal kwam met 16 strafpunten op de vijfde plaats met onder het zadel Ginger VB (v. Wandor van de Mispelaere). Bart Temmerman was de laatste combinatie in deze klasse en eindigde onderaan met Klintons Daughter van de Ouburg (v. Clinton). 

Voor de winst in klasse Midden werd er wel tijdens een barrage gestreden. Kilian Franco reed er met Quarantinette VT Hazelarenhoekje (v. Urano de Cartigny) een verbazend snelle ronde die hen de eerste plaats opleverde. Franco had ook nog Quintus Van 't Martendonkerf (v. Wandor van de Mispelaere) als troef achter de hand meer werd ermee tweede. Charlotte Van Buynder mocht de zegereeks van Franco afsluiten met Ibas VB (v. Carabas V/d Wateringhoeve) op drie. 

De Cock had met Celeste Z (v. Cicero Z) nog een paard te zadelen maar deze keer voor de klasse Licht. Hier moest hij Arthur De Bruycker voor zich dulden. Hij sprong met Jacinta VD Donkhoeve (v. Vivaldi du Seigneur) naar de winst. Derde plaats was voor Yenthe Van Duyse en Otis van de Zevenster (v. Toulon). 

Alle resultaten