Twee combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage in de klasse Zwaar. Ruben Houben was met Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly) niet enkel de snelste maar ook de enige foutloze en pakte de overwinning. Arnaud Janssen reed als andere combinatie de barrage met Monchichi (v. Tauber van het Kapelhof) en werd daarmee tweede. Leen Geysen was de snelste in de basisomloop met Lukito V/h Yzeren Lindenhof (v. Heros v/h Yzeren Lindenhof). 

Plaats vier en vijf gingen naar Jasper Schepers met Oilily van de Hei (v. Clarence C) en Michiel Soors met Madonna Tessa van de Bresser (v. Carabas v/d Wateringhoeve). 

Olivier Nouwen vormde met Heros van het Hezerhof (v. Nonstop) de beste combinatie in de klasse Midden. Het duo bleef ruim 3 seconden voor op Ronald Steegmans en Lulona (v. Gentleman), die op hun beurt voorbleven op Glenn Aerts in het zadel van Quatro van Berimar (v. Chilli Willi). 

Houben wist eveneens in de klasse Licht met het bord naar huis te gaan. De ruiter voor LRV Guigoven sprong met Rock Diamant HR (v. Diamant de Semilly) naar een eerste plaats. Met zijn paard Chablis van Vice Versa Z (v. Cicero Z) nam hij ook de derde plaats voor zijn rekening. Glenn Aerts en Octavia (v. Kannan) hielden hem van de 2 hoogste noteringen af en kwam ertussen op twee. 

Alle resultaten