Goffinet's beste resultaat was in het zadel van Dino F van de Wolfsakker Z. Met de 6-jarige Zangersheide ruin van Dominator 2000 Z sprong de Belg naar een vijfde plaats bij de jonge paarden. De proef kwam op nam van de Britse Laura Renwick met Nfs Top Gun. Emil Hallundbaek bracht Ihaque vh Moeshof (Connor 48) naar twee. Het brons was voor de door Delvaux en Schuppen gefokte Sting vh Ruytinxbos (KI Checkter) met Oliver Tuff.

Op de 5-jarige Kelle Histoire du Doyen Z, de dochter van Kaiser van het Lambroeck waarmee hij zich gisteren ook al kon laten opvallen, werd Goffinet zevende. De beste Belgische notering was hier Chanael Colard met de BWP hengst Tarzan van de Vlindervallei (Hunter's Scendro), zij kwamen op vijf. De Zangersheide hengst Arturo de Kalvarie Z (Andiamo Z) zegevierde met Alexander Mclean. 

In de CSI3* Big Tour stuurde Goffinet de 11-jarige Derby Landais (Ogrions des Champs) foutloos de 1.40m hoge hindernissen over en belandde op zes. Ook hier kwam een Zangersheide paard op één en was de winst voor de merrie Diatendra Von Rocherrath Z, een 9-jarige dochter van Diamant de Semilly gefokt door Edgar Stoffels.

Alle resultaten