In het zadel van Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) kruiste Behaegel de eindmeet met een tijd van 25,42s. Voor Sander Logghe en de 9-jarige Petite Fille (Kafka vd Heffinck) betekende dat hun tijd van 25,98s de tweede plaats opleverde. Tom Camerlijnck stuurde de Guarana Champeix dochter Exquise Lulu in 26,52s naar de derde plek. 

Jonah Becu bleef op de 7-jarige Rigolade van Hof Ter Boone (Vleut) foutloos in een tijd van 26,64s en werd vierde voor Michèle Dobbelaere en Aston Deric (Popstar Lozonais) op vijf met 27,14s op de klok.

Logghe was ook in de Result Equine 1.15m rubriek goed voor de tweede plaats, dit keer in het zadel van de 7-jarige Miss d'Aubry (Eldorado vd Zeshoek). Met enkele honderdsten verschil moest hij Marie Hiele op de rug van Thun's Cruise van Sappenleen Z (Thunder vd Zuuthoeve) voor zich dulden. Zoë Devriendt stuurde Et Voila van de Ringhoeve (Elvis ter Putte) naar de derde plaats. 

Jelle Sappin en Sakata vd Knuffel op één bij Jonge Paarden

De Krismar Youngster Tour werd bij de 6-jarigen gewonnen door Jelle Sappin en de Karajan dochter Sakata vd Knuffel, een fokproduct van Werner Puype. Megan Perquy had de door Dorine Goegebeur gefokte Sisco White Socks (Diamond Z) onder het zadel en werd tweede. De derde plek was voor Pedro Nolasco en de door Magali Van Neste fokte Chablis vd Steenoven Z, een dochter van Cristallo I. 

Melanie Deloof en Stella M van Berg op Zoom (Thunder vd Zuuthoeve) moesten dit keer genoegen nemen met de vierde plek gevolgd door Jean-Christophe de Grande en Dancing Queen Leeuwerikenhof Z (Ducati van Schuttershof). 

Alle resultaten