Colman was de enige die het 1.20m hoge parcours zonder fouten kon afronden en was zo de ongenaakbare winnaar op Laluna van 't Zaveleinde. Michiel Parmentier volgde met Gana van Linthout op twee, Emma Demuynck werd derde op Jetset. 

Diezelfde Demuynck zette de proef over 1.10m dan weer op haar naam met opnieuw Jetset onder het zadel. Yves Goemaere greep op Edelmio het zilver terwijl Colman zich opnieuw voor een medaille opdrong en derde werd op wederom Laluna van 't Zaveleinde. Britt Gosseye werd vierde met Feerique de Regor voor Demuynck en Athinalina. 

Dat laatste duo was dan weer goed voor winst in de rubriek over 1m. Daar hield Demuynck opnieuw Goemaere achter haar. Enkel het brons ging niet naar Colman maar was voor Alexandra Volkaert met Kobalt. Colman viel deze keer net buiten het podium en werd vierde met Qu'Elle Est Belle van 't Zaveleinde. Als laatste zagen we nog Kitty Vanpoucke op Scout. 

Pony's 

Bij de pony's kende Kyara Schaubroeck haar 1m-debuut in het zadel van Mina van Blommerschot en was al meteen succesvol. Ze bleven als enige dubbel foutloos en mochten de beker mee naar huis nemen om in hun trofeeënkast uit te stallen. Gaëlle Stofferis reed ook een tweede fase met Scott van de Waterhoeve en werd tweede. De derde en laatste combinatie in deze rubriek was Margaux Deblon op Qiqi van het Koekoekshof. 

Ook de proef over 90cm kwam op naam van Schaubroeck en haar pony Mina van Blommerschot. Julot Taghon greep het zilver met Brigadier Majoor terwijl Astrid Sallemeyn de laatste ruiter in de tweede fase was met Nelke en zo derde werd. 

Volledige uitslag