De Zwitserse ruiter Steve GUERDAT toonde zijn meesterschap in het zadel en claimde de eerste plaats in de Grote Prijs met een adembenemende prestatie op zijn 10-jarige KWPN-merrie, IS-Minka (v. Mylord Carthago). Hun foutloze ronde en ongelooflijke tijd van 46.55 seconden verdienden hen een welverdiende overwinning en een prijs van 15.000,00€. Ze leverden de enige foutloze barrage af!

Victor BETTENDORF uit Luxemburg leverde een geduchte strijd en verzekerde zich van de tweede plaats met zijn 12-jarige SF-merrie, Big Star des Forets (v. Untouchable M). Ondanks vier strafpunten verdiende BETTENDORF met een opmerkelijke tijd van 46.21 seconden de zilveren medaille. Het thuispubliek juichte de Franse ruiter Mathieu BILLOT toe, die een spectaculaire prestatie leverde en als derde eindigde met zijn 17-jarige Quel Filou 13 (v. Quidam's Rubin). Ondanks vier strafpunten bedroeg hun tijd 50.21 seconden en bezetten ze de derde plaats.

Penelope LEPREVOST, nog een getalenteerde Franse ruiter, toonde haar vaardigheden op haar 8-jarige hengst Djagger Semilly (v. Diamant de Semilly). Hun tijd van 48,02 seconden samen met acht strafpunten plaatste hen op de vierde plaats. Namens Brazilië leverde Pedro VENISS een uitstekende prestatie door de vijfde plaats te veroveren met zijn 14-jarige hengst Boeckmanns Lord Pezi Junior (v. Böckmann's Lord Pezi).


Resultaten