In deze tweesterren rubriek over 1.30m hoge hindernissen werden de combinaties beoordeeld op hun tijd en fouten. Stephanie Andries begeleidde Chypre du Reve (v. Windows vh Costersveld) feilloos naar de finish in een tijd van 59,22 seconden. Het duo kwam als 34ste aan zet en nam de koppositie over. Vier combinaties later kwam Naessens nog een tweede keer aan de start, nu met Kapitein Cento ter Linden (v. Boyfriend du Seigneur). Zij reden rond in 61,04 seconden en kaapten zo de derde plaats weg. 

De top drie was volledig met Rene Lopez Lizarazo (COL) met Calourina PS (v. Carembar de Muze) op twee. Net buiten het podium zagen we nog de Zangersheide hengst Qaboom van de Bucxtale (v. Kannan) terug op vier met Clarissa Hassmann Crotta (SUI). 

In de 2* ochtendrubriek over 1.35m was het Katja Haep die zich wist te plaatsen en eindigde met Romy FZ (v. Baltic VDL) op vijftien.

CSI 1* - 1.30M

Van de 42 deelnemers die aan de start kwamen wist Nathan Budd met Tinky Girl des Rosiers Z (v. Tinka's Boy) zich als enige te kunnen plaatsen en de winst op zijn naam te schrijven in een tijd van 61.60 seconden. De tweede en derde plaats waren voor Anne Collin Mathieu met Eleika S (v. Connor) en Daphne Ratzel met Amour du Murger (v. For Pleasure).

Bekijk de volledige uitslag hier