Maar liefst 114 combinaties stelden zich op voor deze hoofdrubriek, exact de helft van hen bleef dubbel foutloos. Xander Van Es had de tienjarige Noor C (Bisquet Balou) gezadeld voor deze opgave en stuurde de BWP merrie naar de winst. Britt Martens had net iets meer dan twee seconden extra nodig om Oilily White van het Langwater (Wiensender) veilig naar de eindmeet te brengen en werd tweede. Het podium werd besloten door Laurent Nuyens en Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z). Ellen De Swert nam op Cantchelaro (Chagall vd Burggraaf) de vierde plaats voor haar rekening voor Jonny Geussens en Killer (Qody de Saint-Aubert). 

De 1.20m rubriek werd gewonnen door Niki Geenens op de rug van Helios van de Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop). Het duo hield Demi Hombroeckx op Merea van de Elshoeve (Deauville de La Vie) achter zich. Nuyens werd hier derde met Just Daddy P (Nagano). 

Geenens stond ook op kop in de 1.10m rubriek en rekende daarvoor op Gazelle van de Vaelenberg (Toulon). Nuyens was wederom goed voor brons, hier met In The Mod van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg). De tweede plaats was voor Valerie Clauw en Hovette (Qualitty Time).

Resultaten