Sigi Jonneau had Mel van de Vrunte (v. Cumthago C) onder het zadel om de overwinning in de wacht te slepen. Een dubbel foutloze ronde in een tijd van 28,07s leverde hen die ook op. Wilke Willems zorgde voor de meeste concurrentie en sprong met Vienna van t Loo Z (v. Varnac vd Wolfsakker) foutloos in 28,51s. Mathias Goovaerts bleef als laatste van alle balken af met Q El Torrea Van Essene (v. El Torreo de Muze) en werd derde. Lucien De Wachter vulde zowel plaats vier als vijf in, met respectievelijk G Star Z (v. Cidane) en Ricco van het Eksterhof (v. Cascall). 

De Wachter hield met G Star Z dan weer alle concurrentie achter zich in de 1.20m rubriek. Het duo was bijna anderhalve seconde sneller dan Govaerts die opnieuw met Q El Torrea van Essene aan de start kwam en tweede werd. Eline Lopes kwam op drie in het zadel van Tindra WP Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Mathieu Dehertoghe was de laatste in de prijzen met Dame D Or Vh Grootveldhof Z (v. Dominator 2000 Z).

Karl Lacus schrijft hoofdrubriek op zondag op naam

De zondag stond de hoofdrubriek op 1.25m hoogte. In een driekoppige barrage ging Karl Lacus met de overwinning aan de haal op Jema Du Mayeur El (v. Fidelgo du Houssoit). Ellen de Swert achtervolgde op twee met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave). De derde plaats was voor Stijn Robeyns in het zadel van Chably Z (v. Comilfo Plus Z). 

Ellen de Swert moest ook in de 1.15m rubriek genoegen nemen met het zilver, hier voor Calvarole VG Z (v. Calvaro Z). Met ruim drie seconden verschil was het Xander Van Es die op Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) voor het beste resultaat zorgde. An Bruynseels sloot de top drie af met een foutloze ronde voor Granada (v. Centurio). 


Alle resultaten