Net als gisteren zagen we 60 combinaties aan de start. Winnaars van gisteren, Manuel Thiry en Charming Boy Sdw Z (v. Comme Il Faut) konden ook vandaag een foutloze ronde neerzetten met een zevende plaats als gevolg. Beghuin en Little Baby d'Alphi, een sBs ruin gefokt door Philippe Evrard, bleven eveneens voor de tweede keer van het hout af. Gisteren scoorden ze nog de tweede plaats, nu stond het hoogste schavot op hen te wachten. Ugo Berrittella besloot met de merrie Haiti du Park (v. Canturo) het podium. 

Charlotte Philippe verbeterde zich met Oxygene Z (v. Obelix) ook twee plaatsen ten opzichte van gisteren en stond op vier met de Zangersheide merrie. Axel Vandoorne kon opnieuw rekenen op Cas de Fleur D Z (v. Canturano I) om foutloos te blijven en kwam op de vijfde plaats te staan. 

Verder was er nog een notering voor Charlott Bossrez met Luciolle de Vy (v. Corydon van T&L), Jordan Debieve met My Kingdom (v. Cornet Obolensky) en Arnaud Doem op Lavande Du Fleury (v. Mosito van het Hellehof). 

Uitslag