De dertienjarige hengstenzoon van Coriano, uit de stallen van Vicernant 'The Paddocks' in Gent, tikte onder Vermeir slechts één balk uit de lepels. Niet slecht met maar vijf foutloze combinaties op 25 deelnemers. Het duo reed rond in 71,31 seconden en werd uiteindelijk negende. 

Voor plaatselijke combinatie River Morssinkhof zette Checkpoint Chacco (v. Chacco-Blue) zijn beste beentje voor. De vijftienjarige ruin werd door River naar het brons geloodst na een foutloze ronde in een tijd van 68,99. Met net geen seconde verschil kwam de Poolse Michalina Lacka op twee met T Gold Quidame li Z (v. Otangelo). De overwinning was deels Nederlands gekleurd met de KWPN merrie Hello Hx (v. Afellay) dat door de Zweedse Mathilda Hansson naar de overwinning werd gestuurd in 66,41 seconden. 

Volledige uitslag

Bij de Young Riders zorgde Aaron Tijskens voor het beste Belgische resultaat. Hij loodste Hurricane (v. Untouched) foutloos door het 1.40m hoge parcours maar kreeg één tijdsfoutje aangerekend, waardoor ze tiende werden. Ook Victor Plas en Mathieu Bourdeaud'hui hadden moeite met de chrono en kregen elk twee tijdsfouten aangerekend. Plas zagen we met Darwin Z (v. Diamant De Semilly) terug op elf, Bourdeaud'hui, die tevens nog Vermeir's pupil geweest is, werd met Prianti de Tiji dertiende.