Voor de 1.25m proef had van den Bosch de veertienjarige hengst Jade van Dorperheide (v. Zilverstar T) onder het zadel. Met een foutloze ronde en een scherpe tijd kregen ze uiteindelijk de zesde plaats toegekend. Binnen de top vijftien vond Christophe Boden zijn weg naar de twaalfde plek met Omanka-A (v. Cardento) en kreeg als laatste nog een zakcentje verdeeld. Dries van der Linden zagen we dan weer terug op veertien in het zadel van Honey Pearl (v. Emerald van het Ruytershof). 

De Israëlische Yali Kass domineerde het podium met winst op de rug van Izzytimes VDP (v. Corland) en het brons voor Imagination (v. Karandasj). Daartussen kwam de Amerikaan Wilton Porter op twee met Janacek D (v. Quasimodo v. Molendreef). 

Eerder zorgde Coline de Coninck voor het Belgisch kleur in St Tropez. De amazone stuurde Lucifer (v. Cohinoor VDL) foutloos doorheen het 1.15m hoge parcours en kwam op acht te staan. 

De 2* competitie had ook nog een 1.40m rubriek in het petto voor de ruiters. Daar sprong Boden zich opnieuw in de kijker en werd zevende in het zadel van Nemo vd Berghoeve (v. Gitano van Berkenbroeck). Voor Ines Van Den Bosch was er met Vedette (v. Guidam's Willow) de vijftiende plaats. 

Alle resultaten