Met de KWPN merrie van Vigaro was Clemens sneller dan de Britse Taisie de Gruchy en Comme Ci Comme CA, een dochter van Comme il Faut. Het brons was ook voor een Nederlands fokproduct en ging naar Mucarla (Herakles) onder de Noorse Birgitte Emilie Meier. Hannes Symons rekende eveneens op Nederlandse springkracht en bracht de KWPN hengst Mister de Muze (I'm Special de Muze) foutloos naar elf. 

Bij de 6-jarige paarden scoorde Axel Vandoorne de zesde plaats in het zadel van Scarlett Z, een Zangersheide merrie van Hunter's Scendro. Voor Andres Vereecke en de BWP merrie Soria Orange (Bamako de Muze) was er dit keer de elfde plaats. De Z-merrie Gina Z (Glasgow vh Merelsnest) zagen we met de Britse Tamarin Christie op twee, gevolgd door de Z-hengst Derby Alfarvad Z (Douglas) met Benjaming Saurugg op drie. 

Andres Vereecke sprong in de Silver Grote Prijs-kwalificatie foutloos rond met de 8-jarige Baya de Riverland (Bresil de Riverland) en werd zevende. Vincent Zacharias Bourguignon en Ingmar (C-Ingmar), een merrie uit de stallen van Hans Callaert, werden tweede. De top tien werd afgerond door Elien Vaes en de Liberty First-hengst Solimano Grigio. Frédéric Vernaet kon zich met Olimpic van de Sterhoeve, een BWP ruin van Dieu Merci van T&L ook nog plaatsen. 

Alle resultaten