Lacus was in het zadel van de Emerald van 't Ruytershof-zoon sneller dan de Britse Olivia Skinner met C-Mikado Wapiti MP Z (Comme il Faut). De top drie werd afgewerkt door de Toulon-hengst Lucius du Val du Geer onder Álvaro González De Zarate Fernandez. 

In de CSI4* 1.40m Medium Tour stuurde Dominique Joassin de 10-jarige In Love (Best of Opus Dei Z) naar het zilver. Met ruime voorsprong was de winst voor Matthew Sampson en de KWPN ruin Geneve R (Eldorado vd Zeshoek). De Nederlandse Anouk de Ruijter was met Jones (Kannan) goed voor brons. De BWP'er Piper vd Heffinck (Quick Star) kwam met Sergio Alvarez Moya op vijf te staan, voor de Z-ruin Hit Rock de Bornival Z (Hardrock Z) onder Julio Arias Cueva. De BWP merrie Qevita vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) volgde nog op zeven met Eduardo Alvarez Aznar. De top tien werd besloten door William Fletcher op de BWP'er Quintine van d'Abdijhoeve (Dieu Merci van T&L). 

Bij de vijfjarige paarden bracht Maisy Williams de BWP ruin Tuinman van de Lentamel (Kasanova de La Pomme) naar één. Lacus kon zich ook opnieuw laten opvallen en werd zevende met Tchacco de Muze (Chacco Blue). Bij de zevenjarigen sprong Laurens Houben naar zeven op Hoover de Hus (Windows vh Costersveld). 

Alle resultaten