Vanderhasselt en zijn KWPN-merrie bleven net geen zes (!) seconden voor op Liesje Vanderwegen met de 14-jarige Indorado-zoon, Isidor J.h. Z (Indorado). De Antwerpse amazone werd opgevolgd door Mario Vermeire met Minneapolis vd Stenehei Z (Mylord Carthago).

Jan Van Dyck strandde net buiten de top drie op de vierde plek. Van Dyck plaatste zich in het zadel van Eternity (Emerald van 't Ruytershof)  voor Francois Wery en de sBs-merrie, Jalys de la Hart D.S. (Coeur de Cachas).

Eerder won Jonas Van Dijck de 1.30m rubriek. Op de rug van de 9-jarige Orage d'été van de Barthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) bleef Van Dijck ruim vijf seconden voor op de Oost-Vlaamse amazone, Zoe Mortreu en de Zangersheide-merrie, Cela van Koekenhuyze (Casallo Z). Raf Vermeiren vervolledigde de top drie in het zadel van de achtjarige BWP-merrie, Oliefje van den Henxbroek (Thunder vd Zuuthoeve).

De 1.25m proef kwam op naam van Maverick Van Lent en de 13-jarige Zadig Z (Zento). De combinatie bleef slechts enkele honderdsten van een seconde voor op Amber Schelkens met de SF-ruin, Denferdu Bessin (Air Jordan). Op de derde plaats volgde Joyce Horward met Opal du Golfe (Elf d'Or).

Alle resultaten