Na een barrage met negen noteerde Philippe Vanderhasselt de snelste chrono op zondag. In de 1.40m Grote Prijs sprong de Vlaams-Brabantse springruiter met Fenne (Namelus R) naar de winst op net geen seconde voorsprong. Johnathan Tassignon en Fun de l'Oiselière (Contendro) volgden op de tweede plaats voor Vanina Lombard en de 14-jarige Jarnac-merrie, Venus Des Bois.

Net buiten het podium strandde Pierre Procureur met Delirium de Mars (Kannan) voor Johnathan Tassignon en zijn BWP-merrie, Noortje van Lentz Schrans (Untouched).

De 1.35m hoofdrubriek op zaterdag kwam op naam van Jean-Christophe de Grande. Samen met Alex Cnockaert's gefokte, Anubis Van de Vossestaart (Aimar van het Polderhof) sprong de Grande met exact één seconde voorsprong naar de winst. Johnathan Tassignon en zijn 8-jarige Contendro-merrie schreven ook hier de tweede plek op naam. Op drie volgde HGVBB-senioren kampioen, Lucien De Wachter met G Star Z (Cidane).

Philippe Vanderhasselt en zijn eigen gefokte zoon van Presley Boy, Pikachu Vitseroel schreven ook de 1.30m winst op naam. Het paar was nipt sneller dan Naomi Saubain en Onix vd Bisschop (Diamant de Semilly). De derde plaats kwam op naam van Jean-Christophe de Grande en Alex Cnockaert's 10-jarige BWP-ruin.

Alle uitslagen