Met z'n zessen gingen ze het 1.30m hoge parcours te lijf maar slechts de helft van hen slaagde erin de barrage te mogen aanvatten. Daar was Paris Vandousselaere de snelste en reed op Orchidee van de Tombele in 39,55 foutloos naar de winst. Tom Camerlynck stuurde J'Adore La Perla ook foutloos doorheen het parcours en was met z'n tijd van 42,55 goed voor het zilver. De top drie was compleet met Martin De Smet op Ideal Eclair Garden's Horses. 

Proef 1.20m

Aline Sercu was op haar beurt de beste over 1.20m. Niet enkel de winst voor Sercu maar ook het zilver kwam op haar naam. Met La Belle van Sombeke verwees ze haarzelf met Darranty by MDL. Op drie stond Olivier Verhaeghe met Kingston van de Zwarte Stok. Camerlynck kwam ook hier in actie met J'Adore La Perla en kreeg de vijfde plaats terwijl Leslie Goethals de vierde plaats had met L'Chaim Epona. 

Proef 1.10m

Net als vorige week hield Isabel Debeuf de concurrentie achter haar en won in het zadel van Ines. Madison Demeyer werd met Inferno tweede gevolgd door Sander Logghe met Happyness op drie. 

Alle resultaten

Zondag

Op zondag schreef Iris Debaene de hoofdrubriek op haar naam met Signorita. Over 1.10m werd Renée Goethals met Glamira tweede. Net als vorige week liet Margaux Bert haar opmerken en kwam deze week met haar Qui-Vive van de Nachtegale op drie. 

Proef 1m

De rubriek over 1m werd gewonnen door Jolien Schepens op Unique Normand. Janie Decloedt kwam met Miss Paris op de tweede plaats te staan terwijl Jolien Coulier het podium afsloot met Giano. 

Pony's

In de hoogste ponyrubriek had Julie Van Hollebeke een complete overmacht. De amazone bezette het volledige podium. In het zadel van Milo D.J. nam ze de winst mee naar huis, op Vagalam Merveilles werd ze tweede en Orchid's Auriske was uiteindelijk goed voor het brons. Op vier zagen we Margot Debussche met Murphy's Law, Laurice Devos werd vijfde met Fuego du Thuma. 

Over 1m won Luca Deneulin op Waddenhoek's Sanne. De tweede plaats was voor Jitske Vantieghem met Coolfin King of Hearts. Caitlin Compernolle was goed voor brons op Mayday van de Goorhoeve. 

Alle resultaten