In de 1.25m Grote Prijs De Blauwe Zaal hield Nikolas Matthijs de concurrentie achter zich met zijn 8-jarige Uraldik van de Mispelaere (Uriko). Na een barrage met dertien sprong de Oost-Vlaming naar de winst met ruim één seconde voorsprong op Elisa Strubbe en Aiace L'Eroe (Toulon). De Brugse amazone bleef foutloos voor op Jonas Saey met Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef).

Net buiten het podium strandde Louis Vandoorne met Ilyano Van Blommerschot (Conteur) op vier voor Melanie Deloof met New Balou van 't Leeuwerikenhof (Bisquet Balou Vd Mispelaere).

Bart Jay Jr Vandecasteele wint Krismar Grand Prix 

Op zaterdag wisten elf duo's zich te kwalificeren voor de barrage van de Krismar Grand Prix. Bart Jay Jr. Vandecasteele snelde naar de winst met de 11-jarige Enterprise JT Z (Eldorado vd Zeshoek). Samen met de Zangersheide-merrie, uit de fokkerij van Johan Thijs bleef de West-Vlaming ruim één seconde voor op Vic Pintelon met de zevenjarige Stanley vd Hunters Z (Hunters Scendix). Julie Devloo volgde met Kaylinn K (Connect) op een derde plaats.

Net buiten de top drie volgde Gill Cools met T. Nefertiti Z (Tornesch) voor Result Equine-ruiter, Karel Olbrechts in het zadel van Q Mosita Van Essene (Mosito Van Het Hellehof).

In de 1.10m Fun Tour hield Nina Deveen de concurrentie achter zich. Deveen snelde naar de winst met Nibbit (Eurocommerce Napels) voor Femi Defoer en Shaniks Mercedes (Best Man Z). Julie Van Maele vervolledigde de top drie in het zadel van Melvin Van de Cruyenvelden (Nabab de Rêve).

Alle resultaten