De Oost-Vlaming won de 1.30m Grote Prijs voor Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens. Nuyens volgde in het zadel van Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) op twee en met zijn vertrouwde AES-merrie, Daddy's Day Dream P (Just Daddy P) op drie. Enkel Pieters wist een dubbel foutloze omloop te presteren.

Net buiten de top drie strandde Kelly Jochems met Eowan A (Numero Uno) op de vierde plaats terwijl Carine Gagliani met Earth Angel (Kannan) de vijfde plaats bezette.

Eerder won Kato Theys de 1.25m hoofdrubriek op vrijdag. Theys en Darcotique V't Meulenhof (MArius Claudius)  hielden in deze proef Tessa Bruyndonckx met Zeppelin vd Heffinck Z (H&M Zilverstar T) van de winst. De derde plaats kwam op naam van Stephanie Goemaere en Dolce Vita (Ogano Sitte).

De 1.15m proef kwam op naam van Maverick Van Lent en de 11-jarige BWP-merrie, Mila vh Hof ter Velde (Armstrong van de Kapel). De combinatie bleef ruim één seconde voor op Laurent Nuyens en de KWPN-ruin, Check Out (Tangelo vd Zuuthoeve). Op het podium volgde Birthe Goossens met Hope vd Bakkershoeve (Thunder vd Zuuthoeve).

Uitslagen