Het duo bleef net geen vijf seconden voor op Karel Aerens met onder het zadel van zijn eigen Desire d'Or vh Bellehof (Deauville van T&L). Het podium werd afgewerkt door Anouk Steyaert in het zadel van Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck).

Net buiten het podium werkte Freya Heirbaut de top vijf af. Samen met Folia Van de Boslandhoeve plaatste Heirbaut zich op de vierde plek. De amazone vervolledigde de top vijf met Elke Van De Boslandhoeve.

In de 1.10m rubriek hield Anouk Steyaert de concurrentie achter zich met haar Contact vd Heffinck-nazaat, Japrisco. Erwin Wulteputte volgde met ruim één seconde verschil op de tweede plek. Samen met Linda bleef Wulteputte Janne Devriendt in het zadel van Jacinta Magdalon voor.

Twee combinaties zorgden voor een barrage strijd in de hoogste pony rubriek. Arthur Vermeulen won deze 1.00m proef met Diablesse van 't Pittenshof. Met één springfout, maar de snelste chrono volgde Chloe Van de Walle met Silver Boy van  t Phenahof op de tweede plek. Van de Walle vervolledigde het podium met Jackson Van Prinseveld.

Uitslag