De oudste telg van het gezin Lambrecht maakte doorheen het Kampioenschap geen enkele fout in het zadel van de 9-jarige Pippa van de Zandhoeve. Met de BWP merrie van Marius Claudius, uit de fokkerij van Freddy Heirbaut, bleef hij als enige met de nulscore over en schreef het Kampioenschap op naam.

Cedric Desimpel had de even oude merrie Jolie de Fremis (Spartacus) onder het zadel en liet met de Spartacus dochter enkel een tijdsfout noteren in de finale, wat hem de tweede plaats opleverde met het fokproduct van Willy Monnier. Het brons kwam om de nek van Zoë Devriendt en haar Et Voila van de Ringhoeve, een 8-jarige dochter van Elvis ter Putte gefokt door Tom Verduyn. 

Leslie Goethals en de 7-jarige Lone Epona-B (Heavy Metal) vulden de vierde plaats in gevolgd door Romy Demeyere en J'Adore la Perla (Carlow van de Helle) die besloten op vijf. 

Resultaten

Sander Logghe zegeviert in Pro Tour

Op zaterdag won Sander Logghe het 1.10m hoge parcours met de 7-jarige Miss d'Aubry (Eldorado vd Zeshoek). Een verschil van ruim twee seconden hield Julie Devloo met de 6-jarige Harley VDL dochter, Nobilis Domina, op twee. Louis Gheysens besloot met Santo van de Keete (Perigueux) de top drie. 

Bij de Fun Tour kon Bo Baekelandt de overwinning binnenhalen op Cernunnos (Tygo). Marie Vanquathem werd op Hummer (Upsilon van de Heffinck) tweede voor Lars Annys en Double Trouble. Bij de Pony's stond Celeste Thys op één in het zadel van Frolic. Jitske Vantieghem en Coolfin King of Hearts (Village King) werden tweede gevolgd door Gaëlle Stofferis en Scott van de Waterhoeve.