Slechts twee combinaties wisten dubbel foutloos af te werken in deze hoofdrubriek op zondag. Raf Willemse en de 9-jarige Perlando (I'm Special de Muze) werden tweede. Laurent Nuyens had op Daddy's Day Dream P nipt een snellere tijd dan de Swert maar een springfout hield hen op drie.

Benjamin Bardyn stuurde de Tangelo vd Zuuthoeve zoon Talis van't Merelsnest Z naar de vierde plaats voor Jarne Francken en de 8-jarige Quanto v/d Burcht Zirocco Blue).

Over 1.15m was het zoon Xander van Es die zegevierde op de 8-jarige Corbusier DB Z (Contador van Maarle Z). Hij hield met ongeveer een halve seconde broer Karsten achter zich, die in het zadel van Pepita di Cantero (Kafka vd Heffinck) aan de start kwam. Op drie zagen we Merel van Assche met Cassius Z (Chellano Z). 

Op zaterdag was het Ronald Krijnen die de hoofdrubriek op naam schreef met de 8-jarige Qarmilla van het Geeneinde, een eigen gefokte dochter van Karmel van de Watering. Sacha Marissen werd met Hercules S (Eldorado vd Zeshoek) tweede voor Nico van Der Plaetsen en My Secret of Usie (Emerald van't Ruytershof).

Resultaten

Dimitri Taeijmans en Roberto v/h Blondveld winnen bij de 7-jarigen

Bij de jonge paarden was het Dimitri Taeijmans die met de Cornet Obolensky zoon Roberto v/h Blondveld zegevierde in de rubriek voor zevenjarigen. Lars Demeersman bleef op May (Al Capone) ook foutloos en werd tweede. Op drie kwam Jonas Callaert met de door Kathy De Paep gefokte Ringo van't Brielhof (Lector vd Bisschop). 

Gitte Bartholomeeusen domineerde bij de zesjarigen met maar liefst drie podiumplaats. Met Sidibe de Muze (Eames de Hus) won ze de proef. De Nixon van't Meulenhof zoon Sissoko was goed voor de tweede plaats terwijl haar andere Nixon van't Meulenhof nakomeling, Sa Pinta CK, haar de derde plaats opleverde.