Met de elfjarige BWP merrie van Bamako de Muze, uit de fokkerij van Johan Rooms - Vandenbranden finishte Patteet ook in de barrage foutloos en had daarbij een tijd van 33,22s. Enkel de Italiaanse Giulia Martinengo Marquet was in het zadel van Scuderia 1918 Quick and Easy 3 (Quick Orion d Elle) net iets sneller en klokte de winnende chrono van 31,92s af. 

Op vier stond Olivier Perreau met de Zangersheide ruin Calypso des Joanins Z (Clearway, fokker: Stephanie Monier) gevolgd door Jean Luc Mourier en het fokproduct van Delphine Tilleman, Kielekoo van T&L (Carabas vd Wateringhoeve). Thibeau Spits kwam ook aan de start in de barrage op Impress-K van't Kattenheye Z (Indoktro K van 't Kattenheye) maar viel net buiten de prijzen. 

Resultaten

Eerder scoorde Spits wel in de CSI2* 1.45m proef en bracht Clear Heart, een achtjarige KWPN hengst van Clarimo uit de fokkerij van G.J.W. Sikes naar de achtste plaats. Het brons was voor de door de Gebroeders De Beule gefokte BWP merrie Qoachelle, een zevenjarige dochter van Mosito van het Hellehof.