Op de zevenjarige dochter van Tangelo van de Zuuthoeve was Dick ruim een seconde sneller dan de concurrentie. Tapioca M&O Z is een fokproduct van Haras du Val'Heureux. Sanne Thijssen had de beste achtjarige onder het zadel en bracht Dalivia Z, een Zangersheide merrie van Dalles uit de fokkerij van Stiphout naar twee. Landgenote Manon Hees besloot met de zevenjarige KWPN merrie La Nulana K (Douglas, fokker: Karin Litjens) de top drie. 

Kendra Claricia Brinkop werd vierde op de zevenjarige BWP ruin Quercus van den Oude Eik (Jenson van 't Meulenhof, fokker: Gert Dierickx) en op vijf kwam de Z-merrie Chic Olympique de Kreisker Z Imperio Egipicio (Cornet Obolensky, fokker: Elevage de Kreisker) met Matheus Ferreire Gomes Corrêa. Alexander Housen besloot de top tien in het zadel de Strooper Jul de Rock 1 Z (Dominator 2000 Z, fokker: Huguette - Paul Exelmans - Laevers). 

Resultaten

Ervoor kon Sacha Beghuin zijn stempel drukken in de CSI2* 1.35m rubriek. In het zadel van Mascotte of the Paddocks (Corland, fokker: Anthony Mornie) werd Beghuin derde maar ook op vier kon hij zich klasseren met Leon of the Paddocks Z (Levisto, fokker: The Paddocks). Rik Nauta werd vijfde op Kia Maria vd Potaarde (Numero Uno, fokker: Stefaan De Vos en Kristel Vertommen). 

Axel Vandoorne zagen we met Jacarta (Larino) op zes voor Virginie Thonon en Junon de Prefontaine (Jamal vd Heffinck).