Het was een korte barrage over 1.20m met maar twee deelnemers die het tegen elkaar opnamen. Stijn Colman gooide Laluna van 't Zaveleinde (v. Stakkato) in de strijd maar de merrie werd één springfout aangerekend. Michiel Parmentier hield daarentegen Gana Van Linthout wel foutloos en zette de overwinning op zijn naam. Ernest Coucke werd derde na een snelle foutloze basisronde met Jokers v/d Munthe maar met vier strafpunten achter hun naam. 

Marie-Maxence Bouckaert kreeg eveneens vier strafpunten in het zadel van Delinne De La Licorne en eindigde op vier voor Clemence Bouckaert op Nabab

Voorafgaand lukte het Colman wel om de overwinning binnen te halen en sprong Laluna van 't Zaveleinde naar de winst in de rubriek over 1.10m. Yves Goemaere werd tweede met Edaimio. Voor Ernest Coucke was er opnieuw brons op Jokers v/d Munthe. Enkel deze drie hielden het foutloos in de barrage. Britt Gosseye schopte het ook zover maar eindigde met vier strafpunten op Feerique de Regor (v. Querlybet Hero). 

Over 1m won Merel Derieuw met Vitesse (v. Guidam). Op twee volgde Emile Fourneau in het zadel van Eagel Eye. Marcia Degreve haar ronde op Queso Z was goed voor de derde plaats. Louise Vande Moortel sprong haar barrage op SDV Obama en eindigde op vier voor Stefan Keereman met Prima van de Heffinck. Celine Dejonghe was de laatste combinatie in de barrage en eindigde op zes met Herlinde van het Klokkenhof (v. Don Quichot). 

Alle uitslagen vind je hier