De pony's beten op zondag de spits af in hun hoofdrubriek over 1.10m. Kirsten Franken kon de zege binnenhalen op de rug van Magic Lady Vd Ossenhoek (v. Lomansheide Brent). Met zeventien honderdsten verschil verwees ze Thibault De Waele naar de tweede plaats met Regina-Drum van het Juxschot (v. Kantje's Fahran). Het brons ging naar Florian Van Beylen in het zadel van Jerry

Op vier kwam Melodie van de Vondelhoeve onder het zadel van Thibaud Ebinger. De top vijf werd afgesloten met Apolline Vanoverberghe op de rug van Moustache.

Diezelfde dag sprong Siemen Beeckman naar de overwinning in de hoogste proef voor scholieren/junioren. Met Evita van de Blokhoeve (v. Winningmood van de Arenberg) vormde hij het sterkste duo. Lexie Van Asbroeck stuurde Vintage d Authuit (v. Quidam de Revel) naar de tweede plaats. Julie Van Hoye volgde hen op de voet en werd met vier honderdsten verschil naar drie geschoven op Coreen

Voor Zoë Verschooten was er ook maar een miniem verschil tussen het podium en haar vierde plek met Tequila Odth Z (v. Taran de La Pomme). De top vijf werd besloten door Gitte Borgions op de rug van Ellen van het Brouwershof (v. Antigo B). 

Ook op zaterdag was Franken de te kloppen amazone. In het zadel van Ulrike de l Escaut (v. Kadans van de Groenheuvel) sprong ze naar het goud in de rubriek over 1m. De tweede plaats ging mee naar huis met Vinz De Weerdt en Tintin Van Den Kievit (v. Magic Cornflakes). De top drie was compleet met Niels Van Rossem met Tesla van het Klavertje (v. Ulk d Ete). 

Broer Lars kwam op vier in het zadel van Orchid s Meriantha (v. Orchid s Cestanii) terwijl De Weerdt naast het zilver nog een vijfde plaats veroverde op Skybreaker Van Den Kievit (v. Ulk D Ete). 

Alle resultaten uit Zellik vind je hier