Samen met de negenjarige ruin uit de fokkerij van Freddy Demuynck bleed de West-Vlaamse amazone zichzelf voor. Deloof strandde eveneens op de tweede plek met  haar eigen Lupitrella (Lupicor II), dit met slechts één honderdste van een seconde verschil. Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde van elkaar. Ernest Coucke vervolledigde de top drie met Jokari Vd Munte (Corland).

Net buiten het podium volgde Rik Geirnaert met Nabor van 't Zwarte Gat (Elvis ter Putte) voor Thibaut Behaegel met onder het zadel de 16-jarige Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival).

Girlpower in Waregem

Eerder won Gail Demuynck met de 18-jarige Expensif Willy vh Polderhof (Kashmir Van Schuttershof) de 1.15m rubriek voor Thibo Deketelaere met onder het zadel de dochter van Nonstop, Ines. Thibaut Behaegel volgde op de rug van Harlly van de Achterhoek (Quadrillo).

Op zondag schreef Marie-Laure Decock de 1.10m hoofdrubriek op naam. Decock hiel de concurrentie achter zich met de achtjarige Obsession van Berg Op Zoom (Bisquet Balou vd Mispelaere). Het paar bleef net geen seconde voor op Natacha Verrostte met de 11-jarige sBs-ruin, Ferrero van de Schrale Hamme (Nabab de Rêve). Axelle Lucas vervolledigde het podium op de rug van de zevenjarige ruin, Eros (Hesa Tuff Chic).

Merel Wittebolle on top bij de ponies

De hoogste pony-rubriek stond eveneens 1.10m hoog gebouwd. Merel Wittebolle domineerde de rubriek met ruim twee seconden voorsprong op Janne Ostyn. Wittebolle won de pony-rubriek met de negenjarige Ranger Van Sporkingshove (Caherlistrane Robbie). Op het podium volgde Janne Ostyn op de tweede plaats in het zadel van Orchid's Citra (Kantje's Carlando). De derde trede van het podium werd afgewerkt door Julie Van Hollebeke en de 15-jarige Vagalam Merveilles (Quick Star).

Alle uitslagen