Enkel de top drie wist de barrage foutloos af te werken. Op het podium volgde Nathalie Geeraerts met de achtjarige Little Star d'Ysenbeeck Z (Le Diamant Horta). Thomas Leemans vervolledigde de top drie met de dochter van Peppermill, Petrouska DM Z.

Met één springfout volgde Ellen De Swert net buiten het podium op de vierde plek. De Swert plaatste zich in het zadel van de zoon van Chagali van de Burggrave, Cantchelaro. Danny Van Es schreef ook de vijfde plek op naam, dit met Chica of the Lowlands Z (Cornet Obolensky).

Danny Van Es en ... Danny Van Es

Ook de 1.15m afsluitende rubriek kwam op naam van Danny Van Es. In het zadel van zijn vertrouwde Zico V, bleef Van Es nipt voor op Ea Joinneau met onder het zadel Jana Suys' Evita De Lacour Van Lietbeka (Quick). Thierry Vis vervolledigde het podium in het zadel van de negenjarige Nice Horta (Elvis ter Putte).

Op zaterdag stonden de hoogste hindernissen 1.20m hoog. Opnieuw kon niemand tippen aan de chrono van Danny Van Es. Op de rug van Cobelensky Z (Cornet Obolensky) verwees Van Es, Lynn Lemaire met Melody Van 't Bosveld (Edjaz van 't Merelsnest) naar de tweede plaats. Het podium van deze rubriek werd afgewerkt door Muriel Dens in het zadel van Orange-K van 't Kattenheye (Canabis Z).

Alle uitslagen