Op de rug van Gieke de Cour au Bois (v. For Passion d'Ive Z) was Van Lent de enige foutloze in de barrage van de 1.25m rubriek. Van Lent zette daarnaast in op Zadig Z en nam nog eens de derde plaats voor zijn rekening. Charlotte Blevi raakte op Cobolensky (v. Cornet Obelensky) geen enkele balk aan maar kreeg twee tijdsfouten aangerekend waardoor ze op twee kwamen. Sofia Walravens was de laatste die een graantje van de prijzen meepikte en werd vierde op Babbelou Du Bois Pinchet (v. Baloubet du Rouet). 

Een rubriek eerder hield Sigi Joinneau de concurrentie achter zich en won met maar liefst zeven seconden voorsprong de proef in het zadel van Mel van de Vrunte (v. Cumthago C). Chloë Vereeken stuurde Remember (v. Udarco van Overis) naar twee en werd gevolgd door Sam Luyten die op Crumble Royal Z (ET) (v. Cicero Z) op drie kwam. Daarnaast werd Luyten ook nog eens vijfde op Indy van de Mullegracht Z (v. Ideal de La Loge). Voor hen op vier nam Yana Jansegers plaats met High Voltage (v. Kannan).

Elisha De Vos wint hoofdnummer op zondag

Op zondag stonden de hindernissen van de hoofdrubriek op 1.20m hoogte. Daar was het Elisha De Vos die voor de snelste tijd zorgde op Jonker van Sombeke (v. Toulon). Het tweede schavot werd ingenomen door Bunoit Moeskops en Follini d Avifaune. Mathias Goovaerts vervolledigde het podium in het zadel van Q El Torrea van Essene (v. El Torreo de Muze). Een tijdsfout hield Jelle Limbourg met Kojak van de Kapel (v. Taalex) op vier voor Molly Bauduin en Cumtage van Klapscheut Z (v. Cumthago C). 

Over 1.10m hield Xander Van Es zijn vader Danny achter zich. Xander won in het zadel van Naughty Girl of Two Notes Z voor vader Danny met Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck). Danny werd ook nog eens vierde op Zico V, Xander zagen we terug op zes met Melora van het Kritrahof (v. Triomphe de Riverland). Het brons kwam op naam van Sven Vander Meerssche met Luz De La Luna (v. For Passion d'Ive Z). 


Alle resultaten