Het 1m55 hoge parcours liet menig combinatie in de fout gaan want de barrage telde slechts vijf deelnemers. Scauflaire werkte het parcours in het zadel van Hortus d'Hoogpoort (Diamant de Semilly) met een vlotte tijd af wat voor het duo de negende plaats opleverde. 

Girlpower vulde de barrage met slechts één mannelijke ruiter in de finale fase. Luciana Lossio zorgde voor een Braziliaanse overwinning en stuurde Lady Louise Jmen (Landario Jmen) in 36,56s foutloos over de finish. Voor eigen publiek hield Juliette Faligot de Cornet Obolensky merrie Arqana de Riverland zonder fouten en besloot met een tijd van 38,63s op de tweede plaats. De laatste op het podium was de Amerikaanse Alise Oken. Zij stuurde Gelvera (Quality Time TN) in 39,26s over de eindmeet en was goed voor de derde plaats. 

De negenjarige Platini de Kalvarie (Don't Touch Tiji Hero) bleef onder Ines Joly (FRA) van het hout af en kwam met een tijd van 39,57s op de vierde plek te staan. Op vijf kwam Valentin Besnard met Diamantina Beaufour (Diamant de Semilly).

Resultaten